Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grs de bacallà esqueixat
- 250 grs de mongetes sequest cuites
- 1 pebrot vermell
- Un pols de varietat de pebres molts
- Un raig de oli de oliva verge
2 racions
Elaboració
Primer de tot posem a remullar una estona el bacallà
Mentrestant preparem les mongetes seques ben escorregudes
Per escalibar el pebrot, o podem fer al caliu (recomanat), o al forn , i un cop escalivat en traiem la pell i les llavors i el tallem a trossos , i el deixem refredar
Per començar a muntar el plat, posem un llit de mongetes seques
Seguidament i afegim per sobre el bacallà ben escorregut i tallat a trossos
Desprès i afegim el pebrot escalivat a trossos per sobre
Per acabar amanim amb un bon raig de oli de oliva vegre i un pols de varietat de pebres molts per sobre
Tinguem a punt una barra de pa que de ben segur farà servei
Bon profit!
45min
Notes
El temps de remullar el bacallà , depen del gust de cadascú, jo el remullo entre 20 minuts i màxim 30.
Etiquetes: Amanides Bacallà Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.