Platillo de bolets

Categoria:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de rovellons
  • Mig quilo de pinatells
  • Tres botifarras de carn crus
  • Tres llesques de cansalada
  • Dos tomàquets madurs
  • Un got de vi ranci
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un quart de litre de brou de carn
  • Tres llesques de pa
  • Quatre grans de all
  • Vuit ametlles torrades
  • Una cullerada de farina

4 racions

Elaboració

Primer de tot preparem els bolets i la carn to tallat a trossos
Posem una cassola al foc amb un raig de oli a escalfar
Un cop calent i posem les llesques de pa i els alls pelats
Ho deixem fregir tot ben ros i traiem de la cassola i posem a un morter junt amb les ametlles pelades i la farina
Amb aixó farem una picada
Ara posem a la cassola el tomàquet fet purè i sofregim ben concentrat
Un cop fet aixó afegim a la cassola els bolets i la carn,el got de vi ranci i donem unes voltes
Ara afegim el brou de carn bullent i remenem be
Passats uns deu minuts agafem una mica de suc de la cocció i el tirem al morter
Remenem be i afegim la picada a la cassola
Deixem coure a foc mig durant mitja hora anant remenant de tant en tant i estrà llest el platillo.

1h

Notes

Recomano perssonalment una cassola de ferro colat o tambè una de terrissa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: