Platillo de bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Alt Empordà
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de rovellons
- Mig quilo de pinatells
- Tres botifarras de carn crus
- Tres llesques de cansalada
- Dos tomàquets madurs
- Un got de vi ranci
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un quart de litre de brou de carn
- Tres llesques de pa
- Quatre grans de all
- Vuit ametlles torrades
- Una cullerada de farina
4 racions
Elaboració
Primer de tot preparem els bolets i la carn to tallat a trossos
Posem una cassola al foc amb un raig de oli a escalfar
Un cop calent i posem les llesques de pa i els alls pelats
Ho deixem fregir tot ben ros i traiem de la cassola i posem a un morter junt amb les ametlles pelades i la farina
Amb aixó farem una picada
Ara posem a la cassola el tomàquet fet purè i sofregim ben concentrat
Un cop fet aixó afegim a la cassola els bolets i la carn,el got de vi ranci i donem unes voltes
Ara afegim el brou de carn bullent i remenem be
Passats uns deu minuts agafem una mica de suc de la cocció i el tirem al morter
Remenem be i afegim la picada a la cassola
Deixem coure a foc mig durant mitja hora anant remenant de tant en tant i estrà llest el platillo.
1h
Notes
Recomano perssonalment una cassola de ferro colat o tambè una de terrissa.
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4845 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.