Xampinyons farcits

Ingredients

  • 1 kg de xampinyons
  • 200 g de formatge per untar (tipus Filadelphia)
  • 80 cc d'oli d'oliva
  • 30 g de formatge parmesà
  • 2 alls
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Primer rentem bé els xampinyons, de manera que no els quedi gens de terra.
A continuació els treiem el peu presionant amb el dit i vigilant que no es trenquin.
Els peus que hem tret, els tallem a trossets petits i també trossegem uns quants xampinyons més. Han de quedar aproximadament, 750 g de xampinyons per farcir i 250 g de xampinyons tallats petits.
Posem l'oli al foc i quan estigui calent, tirem l’all tallat petit posem a fregir els xampinyons, que hem trossejat, durant 4 minuts. Li tirem el julivert tallat ben petit i el deixem fer un minut més.
Quan els retirem del foc els posem a escórrer reservem l'oli. Afegim el formatge i ho barregem tot bé. Salem els xampinyons i els omplim amb la farsa de xampinyó trossejat i formatge. Posem a sobre de cada xampinyó una mica de formatge parmesà.
Posem al fons d'una plata de forn l'oli que hem reservat i coloquem a sobre els xapinyons farcits.
Els posem a coure al forn a 180 graus durant un quart d'hora.

35min

Notes

Quan compreu els xampinyons, els heu de triar grossos.
Es pot servir com a primer plat, o menjarlos com aperitiu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Guapa aquesta recepte, la conbinaciò de xampinyons i el formatge ha de ser molt bona.
Almodis de la Marca diu:
mmmmmmmmmm.....
Beppa Casas diu:
Per no posar-hi Filadelphia, jo faria servir una beixamel ben espessa...!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: