Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- fulls de pasta brick
- cabell d'àngel
- panses
- sucre de llustre
Elaboració
Posarem els fulls de la pasta brick sobre la taula per tal que es superposin un tros.
A sobre hi posarem una fila de cabell d'àngel.
Hi afegirem les panses i caragolarem fins a formar una tira i després la forma d'ensaïmada.
Al forn a 180º uns 15 minuts, caldrà vigilar fins que estigui rossa.
Un cop feta empolvorem amb sucre de llustre
25min
Notes
Encara em quedaven de l'hivern dues carabasses de cabell d'àngel i no les havia fet.
Com que l'estiu no està resultant massa assolellat, l'altre dia que estava núvol vaig fer cabell d'àngel i em van sortir quatre pots.
Creieu-me si us dic que em vaig emocionar mentres el feia, en veure allò que la natura ens dona i a de vegades no sabem valorar.
La textura, l'olor i el color, quina meravella!
Hi vaig afegir canyella i pela de llimona i va quedar boníssim.
Aquí teniu una ensaïmada que ha quedat molt bona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.