Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick

Ingredients

  • fulls de pasta brick
  • cabell d'àngel
  • panses
  • sucre de llustre

Elaboració

Posarem els fulls de la pasta brick sobre la taula per tal que es superposin un tros.
A sobre hi posarem una fila de cabell d'àngel.
Hi afegirem les panses i caragolarem fins a formar una tira i després la forma d'ensaïmada.
Al forn a 180º uns 15 minuts, caldrà vigilar fins que estigui rossa.
Un cop feta empolvorem amb sucre de llustre

25min

Notes

Encara em quedaven de l'hivern dues carabasses de cabell d'àngel i no les havia fet.
Com que l'estiu no està resultant massa assolellat, l'altre dia que estava núvol vaig fer cabell d'àngel i em van sortir quatre pots.
Creieu-me si us dic que em vaig emocionar mentres el feia, en veure allò que la natura ens dona i a de vegades no sabem valorar.
La textura, l'olor i el color, quina meravella!
Hi vaig afegir canyella i pela de llimona i va quedar boníssim.
Aquí teniu una ensaïmada que ha quedat molt bona.


Recepta de cuina de Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick
Ensaïmada
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick
Divertiment
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Nani! Una recepta excel·lent, com totes les teves. Una abraçada!
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Àngels.
Alícia Ribot i Sabaté diu:
Hola Nani!, fa pocs dies que m´he registrat i tafanejant les receptes m´han cridat l´atenció les teves, també les fotografies tant artístiques que fas; et felicito.
Si us plau, podries dir-me on compres la pasta brick? vull fer la teva recepta d´ensaïmada de cabell d´àngel.
Gràcies!
Nani Nolla diu:
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur.
Perdona que no t'hagi contestat abans, perquè entro de tant en tant, no sé quin problema tinc que em costa molt entrar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: