Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick

Ingredients

  • fulls de pasta brick
  • cabell d'àngel
  • panses
  • sucre de llustre

Elaboració

Posarem els fulls de la pasta brick sobre la taula per tal que es superposin un tros.
A sobre hi posarem una fila de cabell d'àngel.
Hi afegirem les panses i caragolarem fins a formar una tira i després la forma d'ensaïmada.
Al forn a 180º uns 15 minuts, caldrà vigilar fins que estigui rossa.
Un cop feta empolvorem amb sucre de llustre

25min

Notes

Encara em quedaven de l'hivern dues carabasses de cabell d'àngel i no les havia fet.
Com que l'estiu no està resultant massa assolellat, l'altre dia que estava núvol vaig fer cabell d'àngel i em van sortir quatre pots.
Creieu-me si us dic que em vaig emocionar mentres el feia, en veure allò que la natura ens dona i a de vegades no sabem valorar.
La textura, l'olor i el color, quina meravella!
Hi vaig afegir canyella i pela de llimona i va quedar boníssim.
Aquí teniu una ensaïmada que ha quedat molt bona.


Recepta de cuina de Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick

Ensaïmada

Recepta de cuina de Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick

Divertiment

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5167 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Nani! Una recepta excel·lent, com totes les teves. Una abraçada!
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Àngels.
Alícia Ribot i Sabaté diu:
Hola Nani!, fa pocs dies que m´he registrat i tafanejant les receptes m´han cridat l´atenció les teves, també les fotografies tant artístiques que fas; et felicito.
Si us plau, podries dir-me on compres la pasta brick? vull fer la teva recepta d´ensaïmada de cabell d´àngel.
Gràcies!
Nani Nolla diu:
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur.
Perdona que no t'hagi contestat abans, perquè entro de tant en tant, no sé quin problema tinc que em costa molt entrar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: