Crema de tubercles

Una crema per a vegans i vegetarians amb nyàmeres, moniato, nap negre i nap violeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500 g de tubercles pelats
  • 300 ml de brou de verdures
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Posem tres cullerades soperes d'oli d'oliva en una olla i saltem, durant dos o tres minuts, els tubercles pelats i tallats a trossos no massa grans.
Salpebrem.
Afegim el brou de verdures i deixem coure a foc amorós entre quinze i vint minuts.
Si voleu la crema més clara, hi podeu afegir més caldo.
Amb la quantia que us dono surt d'una cremositat excel·lent.
Si teniu Thermomix, només en 30 segons i a velocitat màxima, obtindreu una crema de tres estrelles.

30min

Notes

Servir amb uns crostonets de pa fregit o un fil d'oli d'oliva


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: