Crema de Sant Josep
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un litre de llet fresca
- quatre rovells d'ou
- 100 grams de sucre
- 40 grams de midó
- peladures de llimona
- una rameta de canyella.
6 racions
Utensilis
Safata gran o cassoletes individuals. Pala per cremar, o bufador elèctric o de gas.
Elaboració
Posarem una cassola amb els ingredients següents: la llet, els quatre rovells d'ou, el sucre, les peladures de llimona (sis), i la canyella.
A part, desfarem el midó en una mica de llet, i quan comenci a bullir, ho posarem també a la cassola.
No deixarem de remenar-ho, i quan veiem que comença a espessir, ho traurem del foc, i ho posarem als recipients individuals, o a la safata de servir.
En el moment de servir-ho, hi posarem sucre per sobre, i el cremarem amb una pala que haurem posat estona al foc, o amb els estris que hi ha actualment al mercat per cremar el sucre.
30min
Notes
Servir-la en acabar-la de cremar.
Etiquetes: Típica de Catalunya Típica per Sant Josep Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.