Bunyols de Setmana Santa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tassa d'oli
  • 1 tassa de sucre
  • 1 tassa de moscatell
  • 3 ous un got d'aigua
  • 1 pell de llimona
  • 2 canyelles
  • Matafaluga i saliandra
  • Un pessic de sal.
  • 1 kg de farina
  • Pastilla de pa de 75 grams

Utensilis

Paella i pinces

Elaboració

Es posa a bullir l'aigua, la pell de llimona, les 2 canyelles, la matafaluga, saliandra i un pessic de sal.
Quan es refreda es passa pel colador,
es posa la farina en un bol i es posen tots els ingredients.
Es pasta tot damunt del marbre per pastar.
Després es tapa la pasta en un drap de cuina.
Reposa tota la pasta una hora, quan la pasta està bé es fan boles, s'aplanen amb el corró i es fregeixen, i quan estan fregits el hi posem sucre pel damunt.

1h

Notes

les racions són depen les mides del bunyol.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Ja tenia ganes de saber com es fan els bunyols de Quaresma!
Dolça diu:
La pastilla de pa... vols dir llevat fresc?
Rosa Garcia diu:
si, vol dir aixó.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: