Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tall de bacallà per persona
- 1 patata per persona
- 1/2 carxofa per persona
- Farina de pa
- Oli
- Un mica de tomàquet
Utensilis
Paella,pinces i la bandeja del forn
Elaboració
Es passa le bacallà per farina de pa i es posa a la paella.Es passa per la paella poc fet i es treu.Les patates les talles i les fregeixes i quan estan a mitj fer es teruen i es posen en un plat.Fregeixes la carxofa a talls que no estiguin massa cuites i quan ja estan fetes o fiques amb un altre plat.Amb una bandeja de forn poses tomaquet pregida que cubreixi la part de sota de la bandeja del forn.Al damunt del tomaquet fiques els talls del bacallà per línies una línia de patates fregides i una altre de carxofes fins que cubreixis la bandeja.A continuació damunt del bacallà tires un raj d'oli i al forn !!!!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.