Arròs amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 3 cebes
- 3 dents d'all
- 1 tomata madura
- 150 gr d'arròs
- 40 ml d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 branca d'api
- 3 fils de safrà
- 1 litre de caldo de peix
4 racions
Utensilis
Una cassola
Una cullera de fusta
Elaboració
Pela les verdures i picales finament.
Sofregeix en una cassola amb un fons d'oli la ceba
Quan es dori lleugerament, afegeix els alls, l'api i la tomata
Deixa coure 3 minuts
Afegeix el pebre vermell, el caldo i el safrà
Comprova el punt de sal i deixa coure tapat durant 15 minuts
Afegeix l'arros, el bacallà a trossos i rectifica de sal
Continua la cocció sense tapar fins que el gra estigui tendre
Treu del foc, tapa amb un drap la cassola i deixa reposar 5 minuts
Llest per servir
30min
Etiquetes: La Segarra Torrefeta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.