Pastís de bikini

Ingredients

  • 20 talls de pernil dolç
  • 8 talls de formatge (tipus adams)
  • 1 paquet de pa de motlle gran sense crosta
  • 2 paquets de crema de llet de 200 ml.
  • Sucre cremat i 8 ous

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'un pam de diàmetre
un batedor de varetes

Elaboració

En un motlle rodó d'un pam de diàmetre, posar-hi sucre cremat (com per un flam) després es va posant, el pernil que quedi tot folrat, tenint en compte que de les vores ha de sobrar la meitat.
En un vol de vidre, deixatarem 8 ous, i ho barregem amb la crema de llet. Se suquen les llesques de pa amb la barreja anterior, i es van col·locant dintre el motlle, alternativament, pa formatge pa pernil.
S'ha d'acabar amb pa, que s'embolica amb el pernil de les vores, es tira la resta del bol per sobre i al forn fins que qualli.

1h


Recepta de cuina de Pastís de bikini

Pastís de bikini

Foto de Miquel À. Marina

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Miquel À. Marina diu:
Un bon plat per anar d'excursió.
Goyi, Marta i Ramon diu:
Molt bon plat, però el sucre ens sobre. Poder és per qué no l'hem tastat, segur que és molt bó.
Rosa i antoni diu:
es un plat per un bon berenar.
Pere i Roser diu:
A nosaltres ens semblaria millor formatge emental
Carme i merce diu:
una recepta practica perque es pot fer al dia abans.
Claudiia domingo diu:
Es moolt bo!! Per fer un bon berenar amb la familia i els amics!!Es moolt bo!!:)

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: