Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Receptes de cuina per a gent que cuina habitualment.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina de nivell mitjana.

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 150 min.
Recepta per
Estació:        

Mar i muntanya d'espaguetis negres (en italià spaghetti nero di sepia) amb sípia i botifarra crua

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Mousse de nabius

Mousse de nabius

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Estació:  

Llom de cabirol estofat amb patates i pastanagues

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 180 min.

Estofat de xai amb botifarra negra, botifarra crua, pastanaga i escalunyes

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 180 min.
Estació:        

Lasanya de carn i bolets

Lasanya de carn i bolets

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Tripes i peus de xai amb samfaina

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Patates emmascarades a l'estil de l'avia Rosina de Vallcebre

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:    

Estofat de mongetes vermelles (pintes)

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:    

1 2 3