Timbal de llenties i ous escalfats

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400g de llenties cuites
  • 4 ous
  • 1 ceba
  • 3 pastanagues
  • 2 carabassons
  • 2 fulles de llaure
  • 20g de farina
  • 100ml de caldo de verdures
  • 2 cullerades d’oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues, despunta els carabassons, talla-ho tot a rodanxes i bull-ho per separat, amb aigua i sal i 1 fulla de llaurer, fins que les verdures estiguin toves.
Pela i pica fina la ceba. Sofregeix-la amb oli.
Posa la farina i la torres uns instants, remenant-la. Tira el caldo i segueix remenant fins que comenci a estar espès.
Esbandeix i escorre les llenties i les afegim a la velouté. Cou 2 o 3 minuts i salpebra.
Posa 4 motlles de rebosteria als plats i omple’ls amb una capa de pastanagues (ben escorregudes), una de carbassó i a sobre un altre capa de llenties.
Retira els motlles i corona cada timbal amb un ou escalfat.

Per coure els ous:

Forra una tassa amb un quadrat de paper film, i greixa-la, trenca-hi dins l'un ou i fes un saquet lligant-lo amb fil de cuina.
Cou els cous amb aigua durant 3 minut, escorre’ls i obre’ls.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: