Timbal de llenties i ous escalfats
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400g de llenties cuites
- 4 ous
- 1 ceba
- 3 pastanagues
- 2 carabassons
- 2 fulles de llaure
- 20g de farina
- 100ml de caldo de verdures
- 2 cullerades d’oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pela les pastanagues, despunta els carabassons, talla-ho tot a rodanxes i bull-ho per separat, amb aigua i sal i 1 fulla de llaurer, fins que les verdures estiguin toves.
Pela i pica fina la ceba. Sofregeix-la amb oli.
Posa la farina i la torres uns instants, remenant-la. Tira el caldo i segueix remenant fins que comenci a estar espès.
Esbandeix i escorre les llenties i les afegim a la velouté. Cou 2 o 3 minuts i salpebra.
Posa 4 motlles de rebosteria als plats i omple’ls amb una capa de pastanagues (ben escorregudes), una de carbassó i a sobre un altre capa de llenties.
Retira els motlles i corona cada timbal amb un ou escalfat.
Per coure els ous:
Forra una tassa amb un quadrat de paper film, i greixa-la, trenca-hi dins l'un ou i fes un saquet lligant-lo amb fil de cuina.
Cou els cous amb aigua durant 3 minut, escorre’ls i obre’ls.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.