Llenties amb sobrassada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • Oli
  • 2 rodanxes de sobrassada
  • 1/2 kg de llenties cuites
  • 1 got de brou de carn

3 racions

Elaboració

En una caçola amb oli, s'hi posa la ceba i l'all ratllat. Quan comencen a enrossir s'hi posa la sobrassada, quan aquesta agafa color s'hi tiren les llenties i el got de brou.
Deixar uns 10 minuts que es cogui a foc molt lent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria Teresa Olivé Climent diu:
No és un plat adient a l'estiu

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: