Menjar blanc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet d'ametlla
- 100 grs de midó
- La pell d'una llimona
- Canyella amb branca
- 250 grs de sucre
6 racions
Utensilis
Una olla o un cassó i una cullera de fusta
Elaboració
Escalfar el litre de llet menys una tassa on desfarem el midó.
Quan la llet bulli hi afegirem el midó, la pell de la llimona, la branca de canyella i els 250 grs de sucre.
Sense deixar de remenar-ho, ho retirarem del foc quan s'hagi espessit.
Retirarem la pell de la llimona i la branca de canyella.
Ho abocarem en motlles i ho deixarem refredar.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.