Orelletes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de farina
- 4 ous
- 1 tassa de llet
- 1 tassa de sucre
- 1 tassa d'oli
- 1 raig de moscatell
- 1 pell de llimona ratllada
- 1 pastilla de llevadura fresca
- 1 pols de sal
- 1 pols de saliandria i matafaluga
- 4 litres d'oli d'oliva
- 4 litres d'oli de girasol
- 1 kg de sucre
Elaboració
Posar tots els ingredients en un bol i fer una pasta.
Deixar-la reposar 4 hores tapada amb un drap.
Per estirar-la fer servir un curró. Fer-la tan prima com poguem.
Posar en una cassola l'oli i coure-les pels dos costats. (quan les tirem l'oli ha d'estar molt calent)
Treure-les i ensucrar-les.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.