Orelletes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- # -Una tassa de llet
- # -Una tassa d'oli (un bon oli d'oliva Siurana)
- # -Una copeta d'anís
- # -Un ou
- # -un polsim de sal
- # -Tota la farina que prengui (350-400g)
- Abundant oli per fregir
8 racions
Elaboració
Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat.
Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades.
S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella.
Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.
1h 30min
Notes
La massa és molt ràpida i senzilla de fer però el procés fins a tenir-les enllestides és lent ja que s'han de fregir d'una en una.
Etiquetes: DOlços de Quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.