Múrgoles farcides de mi-cuit d'ànec

Ingredients

  • 16 múrgoles
  • 100gr de mi-cuit
  • sal
  • aigua tèbia
  • oli

4 racions

Utensilis

- Paella
- Recipient

Elaboració

1. Posar el mi-cuit un dia abans al congelador.

2.Posar en remull les múrgoles 1h amb aigua tèbia o 2h amb aigua freda. Passat aquest temps deixar-les escorre amb un paper absorbent.
3. Treure el mi-cuit del congelador i tallar-lo en tires ven primes. Amb cura i paciència anar omplint les múrgoles una per una.
4. En una paella posarem un dit d'oli, quan estigui ben calent i posarem les múrgoles, els hi haurem de donar el tomb per a que es daurin bé per els dos costats.

1h 30min

Notes

Servir calentes, per acompanyar carn o com aperitiu. No en feu moltes per persona perquè omplen molt.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Aquesta recepta és un plaer. Llàstima del preu!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: