Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Estofat de cigrons amb carn magra de porc
Canelons d'espinacs a la catalana
Pastís salat de formatge i pera
Arròs amb botifarra negra i pèsols
Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional
Formatge ricotta al forn
Llenties amb verdures
Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades
Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses
Bacallà al pil-pil fàcil de lligar
Agnès Escobet segueix a 2 xefs
Jordi Bosch Negre
Josuè O'Donell
Si la cuina és un art ...jo sóc un artista.
Agnès Escobet
Fa poc me aficionat a la cuina, m'agrada molt fer reposteria i experimentar.
Podriem dir que faig col·lecció de receptes de cuina... jejeje
Últimes receptes
Sopa de tirabecs (pèsols tendrals)
Tomàquets fregits
Múrgoles farcides de mi-cuit d'ànec
Oli d'all
Magdalenes amb troços de xocolata
Magdalenes de formatge
Jafrencs
Suc variat de fruites (1L)
All i oli de codony
Galetes de natilles
Veure totes les receptes