Jafrencs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Xistorra (si es grossa o 2 de petites)
  • 1 Massa de pizza (pot ser comprada o bé fer-la vosaltres)
  • Oli

4 racions

Elaboració

1. Encenem el forn a 180ºC. Posarem un full peer a forn i el posarem a la safata. Tallem la xistorra a troços d'uns 5cm.
2. Agafem la massa de la pizza i l'estirem una mica amb les mans. Agafem un troç de xistorra i l'emboliquem amb la massa, fem un farcellet i els anem col·locant a la safata del forn.
3. Quan tinguem tots els troços embolicats i posats a la safata els pintarem amb una mica d'oli i els enfornarem uns 10 minuts.

30min

Notes

Servir calents.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: