Bunyols de bròquil amb pernil
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un bròquil de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Un manat de julivert
- Oli de gira-sol
- Farina
- Un sobre de llevat
- Una capsa de tacs de pernil
6 racions
Utensilis
Un bol de vidre de mida gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una cassola fonda i ampla
Una escorredora
Una cassola fonda de mida gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en posem aigua i sal a la cassola, juntament amb el bròquil net i tallat en botons mitjans, i un manat de julivert, i deixem que cogui fins que veiem que ja esta ben cuit.
Seguidament, l'escorrem i el reservem.
A part, en un bol de vidre gran, posem: farina, un sobre de llevat, i l'aigua necessària per fer la pasta per fer els bunyols.
Tot seguit, hi afegim un polsim e sal, el bròquil i els tacs de pernil, i ho barregem tot plegat, fins que tenim una pasta fina i homogènia.
Seguidament, posem oli de gira-sol en quantitat, i quan és calent, anem agafant cullerades de la pasta, i ho fregim fins que veiem que els bunyols són ben daurats, els posem en una safata plana amb un paper cuina, i ja els tenim llestos per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.