Bunyols de Parmesà

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 80grs de mantega
  • 125grs de farina
  • 5 ous
  • 125grs de parmessa
  • Oli
  • Aigua
  • Sal

Utensilis

Una cassola,una cullera de fusta per remenar, unes pinces de cuina, una paella i paper absorbent.

Elaboració

Posem la mantega en una cassola amb 250ml d'aigua i sal, i escalfem fins que comenci a bullir.
Retirem la cassola del foc i afegim la farina i barregem be.
Afegim el formatge ratllat i barregem bé.
Tornem a posar la cassola al foc i continuem remenant asta que la pasta es desenganxi de la cassola.
Traiem del foc i afegim els ous de un en un remenant be entre un i altra; barregem tot bé i deixem refredar.
Posem una paella al foc amb oli i esperem que estigui calent. Amb una cullera petita, anem posant la pasta a la paella i fregim els bunyols ben daurats.
Els escorrem be de l'oli i ja estaran a punt.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

evelin cardona diu:
Els he fet i estan mol bons. Fins a l'altra recepta.
Josuè O'Donell diu:
Afegeix una foto del que has fet tu, Evelin!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: