Bunyols de Parmesà
Categoria:
Altres
Ingredients
- 80grs de mantega
- 125grs de farina
- 5 ous
- 125grs de parmessa
- Oli
- Aigua
- Sal
Utensilis
Una cassola,una cullera de fusta per remenar, unes pinces de cuina, una paella i paper absorbent.
Elaboració
Posem la mantega en una cassola amb 250ml d'aigua i sal, i escalfem fins que comenci a bullir.
Retirem la cassola del foc i afegim la farina i barregem be.
Afegim el formatge ratllat i barregem bé.
Tornem a posar la cassola al foc i continuem remenant asta que la pasta es desenganxi de la cassola.
Traiem del foc i afegim els ous de un en un remenant be entre un i altra; barregem tot bé i deixem refredar.
Posem una paella al foc amb oli i esperem que estigui calent. Amb una cullera petita, anem posant la pasta a la paella i fregim els bunyols ben daurats.
Els escorrem be de l'oli i ja estaran a punt.
45min
Etiquetes: Formatges Italia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.