Popets amb ceba

Ingredients

  • 1 kg de popets
  • 4 cebes tendres
  • 2 alls tendres
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrisa, una cullera de fusta i un ganivet que talli força.

Elaboració

Picolem les cebes i els alls tendres i ho posem al foc amb una cassola amb una mica d'oli.
Deixem enrossir poc a poc i quant sigui cuit, reguem amb la meitat del vi blanc i afegim un pols de sal i pebre.
Mentre s'acaba de de fer el sofregit, posem una paella al foc amb oli a calenta ben roent i posem els popets i els deixem que s'assequin.
Després es con afegirem el vi restant i en un parell de minuts afegirem el sofregit.
Remenem, rectifiquem de sal, si cal, i per acabar escampem julivert picat per sobre i traiem del foc.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

19263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: