Cananes a la romana

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja dotzena de cananes mes aviat petites
  • Una mica de farina
  • Sal
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Uns talls de llimona

1 racions

Utensilis

Unes pinces de cuina,paper absorbent i una paella.

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem les cananes. Preparem una paella amb oli a calenta.
Desprès preparem un plat amb farina i un altra plat amb l'ou batut.
Salem una mica les cananes, i les passem per farina i tot seguit per ou batut.
Seguidament les fregim a la paella amb oli ben calent i les posem a escorre amb paper absorbent.
Les servim ruixades amb llimona.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: