Escopinyes saltades amb cigolet
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes quantes escopinyes fresques- Unes branques de cigolet- Un pols de sal- Una fulla de llorer- Uns grans de pebre negre- Un gra d'all-Un raig d'oli d'oliva-
1 racions
Utensilis
Un cassó,una escorredora,un plat i un ganivet de cuina.
Elaboració
Primer de tot rentem i escorrem les escopinyes. Les posem en un cassó amb aigua, un pols de sal,una fulla de llorer, uns grans de pebre negre i un gra d'all. Les fem coure fins que s'obrin totes. En aquest moment les escorrem be i les anem traient de la clova i les reservem en un plat. Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i un calent i tirem el cigolet a trossets i donem unes voltes i afegim les escopinyes i donem unes voltes i emplatem.
45min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2626 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.