Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Les receptes al wok es caracteritzen per una cocció ràpida a alta temperatura, en què els aliments es fregeixen o es saltegen mentre es remouen constantment. El wok, amb la seva forma arrodonida i fons profund, permet una distribució uniforme de la calor, cosa que assegura que els ingredients es cuinin de manera homogènia. Els plats preparats al wok sovint tenen una textura cruixent per fora i tendre per dins, ja que el temps de cocció és molt breu. Això és especialment evident en plats com les verdures, que mantenen el seu color viu i una consistència crocant, així com les carnes, que es tornen saboroses i ben cuites, però sense perdre la seva suculència.

Una de les característiques clau d'aquest tipus de cuina és l'ús de poc oli, el qual s'absorbeix mínimament pels aliments gràcies a la cocció ràpida i a les temperatures tan altes. Això fa que els plats tinguin una textura lleugera i un sabor intens, ja que els ingredients es saltegen a gran velocitat, conservant els seus sabors naturals i els nutrients. El wok és ideal per cuinar plats asiàtics, però també es pot utilitzar per a plats més occidentals. El resultat final és una combinació de sabors profunds i textures interessants, amb un toc caramel·litzat o enrossit als aliments, aconseguit gràcies al contacte directe amb la part més calenta del wok.


S'han trobat 56 receptes de cuina per a wok.

Estofat de cigrons amb carn magra de porc

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:        

Sípia amb ceba

Sípia amb ceba

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Arròs integral amb verduretes

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 25 min.
Recepta per

Macarrons amb xoriç i cansalada

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:        

Macarrons a la bolonyesa, amb llardons i pernil d'ànec

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:        

Espigalls saltats amb panses i pinyons

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:  

Peix a la planxa amb verdures al wok

Peix a la planxa amb verdures al wok

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Recepta per
Estació:    

Espinacs amb poma champinyons i pinyons

Espinacs amb poma champinyons i pinyons

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 15 min.
Recepta per
Estació:      

Wok de gall dindi amb hortalisses

Wok de gall dindi amb hortalisses

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 25 min.
Recepta per
Estació:        

Tallarines amb llima i llagostins amb coco

Tallarines amb llima i llagostins amb coco

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Recepta per
Estació:        

1 2 3