Espigalls saltats amb panses i pinyons
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Recepta per wok
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo d'espigalls
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de panses de corint
- Aigua
- Oli d'oliva
- Una ceba grossa picada
- Sal
- Un brot de julivert
4 racions
Utensilis
Un wok
Un cassó mitjà
Una cassola fonda
Una escorredora
Un colador fi
Elaboració
Primerament, netegem els espigalls i els posem a coure en una cassola fonda amb aigua, sal, i un brot de julivert, i quan estiguin cuits en el seu punt, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts, els pinyons i les panses, i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba tallada a la brunesa, fins que estigui transparent i tot seguit hi afegim els espigalls picats una mica amb el ganivet, hi afegim els pinyons i les panses, corregim de sal, i ho anem saltant amb el mateix wok, fins que tot el conjunt ja estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem repartir en quatre plats fondos, i ho servirem a taula.
1h
Etiquetes: La cuina dels espigalls Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2250 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.