Magdalenes de poma, panses i avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de farina (150 d'integral i 150 de normal)
- 200g de sucre
- 1 sobre de llevat químic i una culleradeta de bicarbonat
- 100g de panses
- 50 g d'avellanes de Reus crues una mica picades
- 2 pomes golden
- 1 culleradeta de claus d'olor ben picats (opcional, ja que el gust s'hi nota molt)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 125g d'oli
- 200g de llet
- 2 ous
Elaboració
Barregem tots els ingredients sòlids: farina, sucre, llevat i bicarbonat, panses i avellanes.
Batem la llet, l'oli, els ous, l'essència de vainilla i els claus d'olor.
Ho ajuntem i ho barregem amb cura. Hi afegim les pomes ratllades.
Posem aquesta massa, que és bastant espesa dins dels motlles de paper que haurem posat dins d'uns de silicona per tal que no s'obrin i ajudar a que pugin millor.
Les posarem al forn que ja estarà calent, a 200º uns 20 minuts.
35min
Etiquetes: Avellanes DOReus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.