Pizza d'albergínia
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llesques de pa de motllo sense crosta
- 1 albergínia
- 100 g de pernil dolç
- 8 llesques de formatge Havarti
- Tomàquet fregit
- Formatge ratllat
- Orenga
- Mantega
4 racions
Elaboració
Tallem l'albergínia a rodanxes i les posem a remull amb aigua i sal durant 1 hora.
Preparem una barreja feta amb aigua amb gas i farina i fregim les albergínies, després de passar-les per aquesta barreja.
Torrem les llesques de pa per una banda i les posem en una plata untada amb mantega, amb la cara torrada amunt.
Cobrim cada llesca amb una llesca de formatge i una llesca de pernil dolç.
Posem després l'albergínia fregida, la cobrim amb una capa de tomàquet fregit i li posem una mica d'orenga.
Posem formatge ratllat per sobre.
Fiquem les llesques al forn ja calent, a 180 graus (a dalt i a baix), durant un quart d'hora.
Aquest plat ens el podem menjar calent o fred.
30min
Notes
En realitat aquest plat no és una pizza, però ja fa molts anys que la faig i sempre l'he anomenat així.
Ens la podem menjar com a primer plat o tallar-la en quadradets i menjar-la com aperitiu.
Etiquetes: Pizza alberginia Llesques Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.