Pizza d'albergínia

Ingredients

  • 8 llesques de pa de motllo sense crosta
  • 1 albergínia
  • 100 g de pernil dolç
  • 8 llesques de formatge Havarti
  • Tomàquet fregit
  • Formatge ratllat
  • Orenga
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Tallem l'albergínia a rodanxes i les posem a remull amb aigua i sal durant 1 hora.
Preparem una barreja feta amb aigua amb gas i farina i fregim les albergínies, després de passar-les per aquesta barreja.
Torrem les llesques de pa per una banda i les posem en una plata untada amb mantega, amb la cara torrada amunt.
Cobrim cada llesca amb una llesca de formatge i una llesca de pernil dolç.
Posem després l'albergínia fregida, la cobrim amb una capa de tomàquet fregit i li posem una mica d'orenga.
Posem formatge ratllat per sobre.
Fiquem les llesques al forn ja calent, a 180 graus (a dalt i a baix), durant un quart d'hora.
Aquest plat ens el podem menjar calent o fred.

30min

Notes

En realitat aquest plat no és una pizza, però ja fa molts anys que la faig i sempre l'he anomenat així.
Ens la podem menjar com a primer plat o tallar-la en quadradets i menjar-la com aperitiu.


Recepta de cuina de Pizza d'albergínia

Pizza d'albergínia

Recepta de cuina de Pizza d'albergínia

Preparada per un pica-pica

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: