Empanada de xamfaina

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full
  • Un parell de cebes
  • 1 carbassó
  • 2 o 3 tomàquets madurs
  • Pebrot verd al gust
  • Albergínia al gust
  • Tomàquet fregit
  • Ou batut

8 racions

Elaboració

Piquem bé totes les verdures i les posem a la paella amb oli i que es vagin fent lentament, rectifiquem de sal, quan falti una mica perquè estiguin fetes les verdures hi afegim dues cullerades de tomàquet fregit.
Posem una de les làmines sobre un paper vegetal en una safata pel forn, posem les verdures cuites a sobre i ho repartim bé, ho tapem amb l'altre làmina, la punxem amb una forquilla, la pintem amb l'ou batut i cap al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui doradeta.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: