Patates al forn amb orenga i romaní gratinades amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 patata grossa o dues de mitjanes per persona
  • Sal
  • 1 cullerada de mantega
  • 4 cullerades d' oli d'oliva
  • Orenga i romaní
  • 100 gr formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Per començar defarem la mantega juntament amb l'oli en una paella, quan sigui desfeta baixarem el foc i afegirem l'orenga i el romaní amb una mica de sal, remenem i ho deixem un parell de minuts a foc baix.
Mentrestant pelarem les patates i les tallarem a grills. Agafarem una safata aptre per anar al forn i hi posarem les patates i per sobre, la barreja de l'oli, la mantega amb les herbes aromàtiques i ho barrejarem bé..
Enfornarem durant uns 25 minuts a 180º o fins que quedin rosses. Quan faltin 10 minuts treurem del forn posarem el formatge ratllat per sobre i tornarem a enfornar fins que el formatge es fongui.I ja tindreu podrem menjar unes patates diferents.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: