Patates al forn amb orenga i romaní gratinades amb formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 patata grossa o dues de mitjanes per persona
- Sal
- 1 cullerada de mantega
- 4 cullerades d' oli d'oliva
- Orenga i romaní
- 100 gr formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Per començar defarem la mantega juntament amb l'oli en una paella, quan sigui desfeta baixarem el foc i afegirem l'orenga i el romaní amb una mica de sal, remenem i ho deixem un parell de minuts a foc baix.
Mentrestant pelarem les patates i les tallarem a grills. Agafarem una safata aptre per anar al forn i hi posarem les patates i per sobre, la barreja de l'oli, la mantega amb les herbes aromàtiques i ho barrejarem bé..
Enfornarem durant uns 25 minuts a 180º o fins que quedin rosses. Quan faltin 10 minuts treurem del forn posarem el formatge ratllat per sobre i tornarem a enfornar fins que el formatge es fongui.I ja tindreu podrem menjar unes patates diferents.
45min
Etiquetes: Acompanyament patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14379 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.