Crema gelada de torro
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 1 / 2 l de llet,
- 50 g de mantega,
- 200 g de torró d'ametlles, cacauet o avellanes,
- Sucre mòlt,
- 3 cullerades de fècula de blat de moro,
- Canyella en pols i
- Bescuits dolços
8 racions
Elaboració
Escalfar en una cassola la llet i, quan comenci a bullir, afegir
la mantega i el torró tallat a trossos. Ensucrar a gust i remoure
amb una cullera de fusta perquè la preparació no s'enganxi.
Dissoldre la fècula de blat de moro en una mica de llet freda i afegir, a poc a
poc, a la crema calenta. Deixar bullir durant uns minuts sense deixar
de remenar fins espessir. Distribuir en compoteres, escampar-la
canyella i portar a la gelatera. En el moment de servir, acompanyar amb
bescuits dolços
Notes
En el moment de servir, acompanyar amb bescuits dolços
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.