Carbassons al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carbassons tots iguals.
- 3 fetges de gallina.
- 20 grs. de mantega.
- 30 grs. de formatge ratllat.
- 25 grs. de llar.
- 1 ceba mitjana.
- 1 cullerada grossa plena de pa ratllat.
- Aigua.
- Sal.
- Una mica de canyella en pols.
- 2 rovells d'ou durs.
4 racions
Elaboració
Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal.
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa.
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada.
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur.
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons.
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.