Coca de Pinya Colada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 ous
- 1 iogurt de coco (mesura)
- 2 mesures de sucre
- 4 mesures de farina
- ½ mesura d’oli suau
- 10 gr. de llevat (Royal o altre)
- 1+1 pack de sobres de gasificant
- Coco deshidratat ratllat
- 3 cullerades de sucre invertit
- 3 cullerades de rom
- 1 pot de pinya
- Gelatina de cobertura
8 racions
Elaboració
Batre en un bol els ous, el sucre i 3 cullerades de coco ratllat.
Escalfar el forn a 185º.
Afegir la resta d’ingredients, sense deixar de remenar: el iogurt, l’oli, el sucre invertit, el rom, el suc del pot de pinya, la farina, el llevat i els gasificants.
Reservar 3 rodanxes de pinya i la resta tallar-les en dos trossos.
Agafar un motlle de silicona i abocar la meitat de la barreja. Posar els talls de pinya partits i acabar d’abocar-hi a sobre la resta de la barreja.
Ficar-ho al forn 10 minuts a 185º, abaixar fins a 165º i coure 20 minuts més (aproximadament).
En una paella amb un xic de mantega i sucre, caramel•litzar els 3 trossos de pinya. Reservar.
Una vegada la coca estigui freda, donar-li una fina capa per sobre i els costats amb gelatina de cobertura. Espolvorejar-hi coco ratllat i acabar de decorar amb els trossos de pinya caramel•litzada.
50min
Etiquetes: Coco Iogurt Pastis Pinya Rom Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.