Coca salada de pasta de full
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- 2 llaunes petites de tonyina
- 1 pebrot
- 1 carbassó
- Tires de ventresca fumada
- Olives
4 racions
Elaboració
Elaboració
Tallem a lamines el pebrot i el carbassó i els estovem a la paella, quant els tenim cuits, els escampem sobre la lamina de pasta de full, on hem replegat els costats i punxat els fons de la lamina , per sobre hi estenem la tonyina, trossets de tires de ventresca fumada i les olives, amb l’oli de la tonyina pintem el costat de la peça, i la posem al forn i esperem que es cogui i ja esta.
Etiquetes: Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9504 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.