Ensalada de cigrons amb vinagreta de soja i mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pot gran de cigrons cuits que estiguen tendres
  • Un bon grapat de tomaques de cirera tallades per la meitat
  • Una llandeta de panís (blat de moro)
  • Un cogombre tallat a daus
  • Una llandeta d'olives negres sense pinyol tallades per la meitat
  • Un alvocat madur tallat a daus
  • Un bon grapat de gambes pelades cuites
  • Dues cullerades de salsa de soja ecològica
  • Dues cullerades d'oli d'oliva
  • El suc de mitja llimona
  • Unes gotes de gingebre ratllat i escorregut
  • Una culleradeta de mel

4 racions

Elaboració

Es renten els cigrons i s'escorren.
Es posen en un bol amb tots els ingredients.
Per a fer la vinagreta es barreja la salsa de soja, l'oli, el suc de la llimona, les gotes de gingebre i la mel. S'emulsiona amb unes varetes, s'amaneix l'ensalada i es barreja amb compte que no es trenque l'alvocat.
Se serveix ben fresqueta.

15min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ma Josep Plazas diu:
l'ha acabo de fer per sopar i és genial. Jo no l'hi posso les gambes perquè el cigrons ja aporten les proteïnes. Perfecte. Penso repetir. Moltes gràcies

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: