Bescuit de poma amb canyella i nous

Ingredients

  • Un iogurt natural o de llimona
  • Dues mides de iogurt de farina de blat
  • Una mida de iogurt de farina d'espelta integral
  • Una mida i mitja de sucre moré (jo no en tenia i el vaig posar blanc)
  • Una mida d'oli de gira-sol
  • Un sobre de rent tipus Royal
  • Un pessic de sal marina
  • 3 ous
  • Una poma pelada i tallada en gallons
  • Una culleradeta de postre de canyella en pols
  • Un grapat de nous

Elaboració

Jo el vaig fer amb Thermomix, però es pot fer igualment amb una batedora elèctrica o a mà. Es mesclen bé tots els ingredients menys la poma i les nous, que els posarem al final. Quan tenim la massa unida, folrem un motlle de plumcake amb paper vegetal (per poder desmotllar-lo bé), anem alternant capes de massa i de poma amb nous, acabem amb una altra capa de massa que ho cobrisca tot i ho posem al forn a 180ºC durant uns 45 minuts més o menys. Quan punxem amb una agulla ha d'eixir neta. El desmotllem i el deixem refredar.

45min

Notes

És un bescuit saborós i lleuger. A mi, m'agrada acompanyar-lo amb un te negre amb llet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: