Galtes de porc amb bolets
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Galtes de porc
- 2 cebes
- Uns alls
- 2 tomates de pera madures
- Un pot de bolets variats en conserva (jo els compre de la marca Ferrer, és l'única que conec, però és boníssima i tenen bolets molt variats)
- Fines herbes
- Timó
- Orenga
- 2 fulles de llorer trencades en trossets (també podeu posar un farcellet d'herbes ja preparades, però com que jo no en tenia, una vegada vaig provar aquestes herbes i em van encantar)
- Sal marina
- Una copeta de conyac
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
En primer lloc obrim les galtes per la meitat perquè es puguen coure més fàcilment; les posem a la cassola sense sal i les daurem pels dos costats per tal de sellar la carn. Reservem els talls de carn i en la mateixa cassola sofregim les cebes tallades en juliana amb un poc d'oli i sal (han de quedar confitades). Incorporem la carn, els alls sencers (els podem xafar o fer un tallet perquè solten l'aroma) i el conyac; deixem que s'evapore l'alcohol i després posem les herbes aromàtiques i ho remenem. Seguidament tallem les tomates en daus i les afegim també fins que estiguen desfetes i canvien de color. Rentem els bolets i els deixem coure amb tot el conjunt una bona estona amb la tapa posada fins que la carn estiga ben tendra; això serà al voltant d'una hora. Si veiem que es queda sec, podem anar afegint aigua, però molt poc a poc, ja que no ha de quedar caldós, sinó que els bolets han de ser una guarnició, per tant l'aigua que posem és per ajudar a coure la carn. Rectifiquem de sal i ho servim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.