Costelló de porc amb castanyes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

  • Un quilo i mig de costelló de porc
  • 300 grams de castanyes pelades
  • 50 grams de mantega
  • Un got de taula , de brou
  • Una cullera de cafè de llorer molt
  • Una cullera de cafè de farigola picada
  • Una cullera de cafè de orenga picat
  • Una mica de julivert picat
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Primer de tot , barregem en un bol totes les herbes aromàtiques amb una mica d'oli
A banda, posem el costelló de porc a una plata de forn una mica alta,i salem una mica, i cobrim amb la mescla de les herbes
I afegim també el got de brou i posem al forn escalfat a 190 graus durant mitja hora, vigilant que no es sequi , si fos així , afegim una mica de brou
A part amb una cassola , calentem aigua amb sal i quan comenci a bullir afegim les castanyes, i deixem coure mitja hora
Fet això escorrem les castanyes i les deixem refredar
Un cop siguin fredes , posem una paella al foc amb una mica de mantega i saltegem les castanyes i les empolvoren amb julivert picat
Retirem el costelló del forn i el posem en un plat, acompanyat amb les castanyes

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: