Confit d'ànec
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ànec a trossos
- Greix d'ànec
- Llorer
- Farigola
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una cassola i unes pinces de cuina.
Elaboració
Salpebrem els trossos d'ànec i els posem en un recipient junt amb el llorer i la farigola, tot formant capes. Deixem reposar a la nevera durant dos dies.
Quant ho poguem cuinar, posem una cassola al foc amb greix d'ànec, suficient per poder cobrir els trossos d'ànec. Un cop calent, i posem els trossos d'ànec I fem a foc molt lent durant tres hores.
3h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11336 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.