Confit d'ànec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Ànec a trossos
  • Greix d'ànec
  • Llorer
  • Farigola
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Una cassola i unes pinces de cuina.

Elaboració

Salpebrem els trossos d'ànec i els posem en un recipient junt amb el llorer i la farigola, tot formant capes. Deixem reposar a la nevera durant dos dies.
Quant ho poguem cuinar, posem una cassola al foc amb greix d'ànec, suficient per poder cobrir els trossos d'ànec. Un cop calent, i posem els trossos d'ànec I  fem a foc molt lent durant tres hores.

3h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Manel olivé herranz diu:
Per raons que no venen al cas, ja fa uns anys que vaig a França a l'hivern a fer la "matança" de l'ànec i es per això que hem veig capacitat per a fer una observació: al recipient on es posa tot el greix d'ànec a fondre, abans de posar´hi les cuixes, si afegeix un parell de gots d'aigua per tal que la temperatura del greix no passi dels 100 graus. Això ho he comprovat termòmetre en ma, sinó el greix, si no controlem molt bé el foc, passaria de temperatura i el que faríem es un fregit, no un confit. Espero que us sigui d'ajuda. Atentament.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: