Croquetes de cep
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants trossos de ceps assecats
- 1ou
- 1ceba
- 50grs de mantega
- 1/2lt de llet
- 100grs de farina
- Pa ratllat
- Oli de oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Primer de tot hidratem els ceps amb aigua i els escorrem
Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre
Afegim la ceba ben picada i un cop daurada afegim els ceps, la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar
Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc i posem a refredar en un recipient
Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.
45min
Etiquetes: Bolets Croquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.