Crema de porro
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de porro-500 grams de patata-3 grans d'all- 100ml de vi blanc-1 brot de farigola- 1 fulla de llorer- 1 litre d'aigua- 2 cullerades d'oli d'oliva- 1 pols de sal-
4 racions
Utensilis
Una olla grossa i un tur-mix.
Elaboració
Netejar i picar els porros. Pelar i trossejar les patates i els alls. Escalfar l'oli en una olla i enrossir-hi els alls. Afegir els porros i salar-ho.Afegir el vi blanc. Incorporar-hi l'aigua i, al primer bull, abaixar el foc i deixar-ho coure uns 15 minuts. Afegir les patates i coure-ho 20 minuts més. Després triturem tot amb un tur-mix i estarà a punt de menjar.
45min
Etiquetes: Crema Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.