Col farcida
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 col
- Farina
- Llard
- Sal
Per al farcit:
- 500grs de carn picada
- Molla d'1 llesca de pa
- 1 ou
- 2grans d'all
- Julivert
- Canyella
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.
Elaboració
Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci.
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles.
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua i també la lliguem amb fil de cuina.
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.
1h
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6249 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.