Mongetes tendres amb pernil i cigolet
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mongetes tendres- Pernil dolç- Cigolet- Ous- Sal -Oli oliva- Aigua-
2 racions
Utensilis
Un bol petit,un bol gros,una olla,una picadora i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot hem de bullir les mongetes amb aigua abundant,sal i un raig d'oli d'oliva. Mentrestant es couen les mongetes, farem una cosa. Piquem el cigolet i el posem en un bol petit de terrissa, afegim ou batut i una mica de sal. Tapem amb paper film de cuina i fem al bany maria uns 15 minuts , i deixem refredar. Un cop cuites les mongetes , les escorrem i posem en un bol, a part en una paella fem un tomba i gira al pernil tallat a trossos i barregem amb les mongetes. Ara és el moment d'agafar el preparat que hem fet amb el cigolet , que veurem que ha quedat compactat i el tallem a trossos. Servim en un plat les mongetes amb el pernil i els talls de preparat de cigolet per sobre.
1h
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4289 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.