Gamba del Cap de Creus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
  • Unes gotes de oli de oliva de calitat
  • Un pols de sal gruixuda

4 racions

Utensilis

Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.

Elaboració

Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Carme roura diu:
Delicioses!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! Només veure-les se'm fa la boca aigua.
Jordi Bosch Negre diu:
La veritat ès que amb aquesta vermellò, ja benen de gust, la llàstima ès el que fan pagar per aquest exemplar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: