Espatlla de xai al forn amb patates

Ingredients

  • Una espatlla de xai
  • Unes quantes cebes de platillo
  • Carrotes
  • Un porro
  • Una fulla d'api
  • Una cabeça d'alls
  • Un parell de patates petites
  • Un gotet de conyac
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Un raig dolí d'oliva

2 racions

Utensilis

Una plata de forn i un ganivet de cuina.

Elaboració

Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls.
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac.
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona més i ja estarà.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Joan Corminas diu:
la pas a la llista d'espera. gràcies
Concepció Casanellas Font diu:
Que son carotes?
Joan Corminas diu:
Amiga Concepcio
Las carotes son las pastanagues. Espero haver-te ajudat
Una forta abraçada.

Joan.c
Jordi Bosch Negre diu:
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Jordi Bosch Negre diu:
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: