Botifarra dolça de l'Empordà
Categoria:
Carns
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 botifarres dolces
- 4 llesques de pa de pagès
- 1 got de moscatell
- 3 cullerades de sucre
- Pela de 1 llimona
- Canyella
- Oli
4 racions
Utensilis
Una cassola.
Elaboració
Punxem les botifarres perquè no rebentin durant la cocció i poseu-les en una cassola amb un dit d'aigua, un got de moscatell, la pela d'una llimona, el sucre i la canyella. Posem la cassola al foc baix perquè les botifarres es coguin a poc a poc i no quedin endurides i, quan les vegeu rosses i brillants, com recobertes de caramel, les posem damunt les llesques de pa i servim ben calent.
30min
Notes
Recepte bastant tipica de carnaval, entre moltes altres.
Etiquetes: Alt Empordà Carn Carnaval Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10013 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.