Botifarra dolça de l'Empordà

Ingredients

  • 4 botifarres dolces
  • 4 llesques de pa de pagès
  • 1 got de moscatell
  • 3 cullerades de sucre
  • Pela de 1 llimona
  • Canyella
  • Oli

4 racions

Utensilis

Una cassola.

Elaboració

Punxem les botifarres perquè no rebentin durant la cocció i poseu-les en una cassola amb un dit d'aigua, un got de moscatell, la pela d'una llimona, el sucre i la canyella. Posem la cassola al foc baix perquè les botifarres es coguin a poc a poc i no quedin endurides i, quan les vegeu rosses i brillants, com recobertes de caramel, les posem damunt les llesques de pa i servim ben calent.

30min

Notes

Recepte bastant tipica de carnaval, entre moltes altres.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mª teresa diu:
Hola Jordi!a casa les faig semblant,però quan les botifarres ja son cuites al mateix suc a la caçola i paso el pa i en faig torradetes dolces,son bonissimes!
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres i tant que ha de ser bo. En prenc noto i provaré.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: