Platillo
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Conill-Pollastre-Botifarra crua-Salsitxes-Mandonguilles-Costell-Bolets variats-Ceba-Tomata-Sal-Aigua-Conyac-
- La Picada: All-Julivert-Sal-Pebre-Ametlles torrades-Galeta o pa fregit-Pinyons-
4 racions
Utensilis
Una cassola de ferrocolat,un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Preparem tota la carn a trossos. Posem una cassola al foc amb una mica d'oli i posem a fregir la carn i quant sigui rossa la retirem i reservem en un plat. Posem a la mateixa cassola a fer un sofregit amb ceba i tomata .Després afegim la carn i posem un got d'aigua i un de conyac i deixem coure una estona. Mentrestant farem la picada i la tindrem a punt. Quant veiem la carn força cuita ,serà el moment d'afegir els bolets a trossos i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció. Farem una sacsejada la cassola i deixarem fer una estoneta mes i estarà punt.
2h
Etiquetes: Alt Empordà Platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.