Magret d'ànec amb verdures
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Un magret d'ànec
- 250gr de mongeta tendre
- 1 carrota
- 1 patata
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot tallem les puntes a les mongetes i les rentem i escorrem.
Seguidament pelem la carrota i la tallem a rodelles.
Després pelem la patata i la tallem a trossets.
Posem aquestes verdures en una olla amb aigua i sal i les bullim.
Un cop bullides les verdures les escorrem i les reservem calentes.
Posem una paella al foc amb només unes gotes d'oli i quan sigui calent i posem el magret d'ànec salpebrat, sempre per la part de la pell primer a tocar la paella.
Coem el magret per aquest cantó de la pell i el girem que es faci una mica per l'altra cantó.
Traiem el magret de la paella i en calent, el tallem a rodelles.
Posem les verdures en un plat i a sobre i posem el magret que hem tallat a rodelles.
És molt bo mullar tot el conjunt amb una mica del suc que ens ha deixat el magret al tallar-lo.
45min
Etiquetes: Alt Empordà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.