Pastís de peix

Ingredients

  • 250 grs de palets de cranc
  • 4 ous
  • 50 ml de tomàquet fregit
  • 200 ml de nata liquida
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una mica de mantega
  • Una mica de pa ratllat
  • Un lluç fresc de més o menys mig quilo
  • 250 grs de llagostins cuits
  • Una fulla de llorer

8 racions

Elaboració

Primer de tot netejarem el lluç traient la tripa i el rentem be
El posem així sencer a bullir amb aigua, sal i una fulla de llorer
Un cop bullit el lluç el retirem de la cassola i el deixem refredar
Ara batrem els ous en un bol i afegim els llagostins i els palets de cranc
Ara traiem el cap, la espina i la pell del lluç i el esmicolem a trossos
Afegim el lluç al bol
Seguidament i afegim el tomàquet, la nata liquida, un pols de sal i un pols de pebre
Remenem be tot plegat
Ara precalentem el forn a 180 graus
Preparem un motlle untat amb mantega i seguidament i fregem a sobre la mantega amb pa ratllat que ens quedará agafat a la mantega
Repartim be el contingut del bol al motlle i per acabar posem al forn durant 45 minuts
Passat aquest temps traiem el motlle del forn i deixem refredar
Un cop fret traiem el pastís del motlle i el posem a una plata.

Notes

Recomano servir aquest pastís fret


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15690 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??
Jordi Bosch Negre diu:
Soposo que si, posant el mode de grill soposo que seria semblant al forn.
Jordi Giral diu:
Se poden fer en motllos de silicona amb racions individuals.... es una idea

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: