Anxoves amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes quantes anxoves fresques
- Una mica d'allioli
- Oli d'oliva
- Llimona
- Farina
Per fer l'allioli:
- Un parell d'alls
- Un raig d'oli d'oliva
- Unes gotes de vinagre
- Un pols de sal
2 racions
Utensilis
Una paella, unes pinces de cuina,paper absorbent i una escorredora.
Elaboració
Primer de tot traiem el cap i la tripa de l'anxova i la rentem lleugerament i l'escorrem.
Mentre s'escorre l'anxova, preparem un allioli amb els ingredients abans descrits.
Un cop fet això, posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Passem l'anxova per farina i con l'oli sigui ben roent, la fregim i la passem a escórrer en un paper absorbent.
Preparem un plat amb una mica d'allioli al fons i posem l'anxova a sobre i acompanyem si volem amb un tall de llimona per ruixar l'anxova.
30min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3235 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.